Selecteer een pagina

HUISREGELS 

Om voor u en omwonenden een aangenaam verblijf te creëren gelden bij B&B Appelscha de volgende huisregels.

Respect voor de buren

B&B Appelscha is rustig gelegen, middenin het centrum van Appelscha. Wij verzoeken daarom vriendelijk geen overlast te veroorzaken.

Maximale bezetting

B&B Appelscha heeft de beschikking over een studio met 1 tweepersoonsbed op de begane grond. Het maximaal aantal toegestane gasten is dus twee. Extra gasten ter overnachting zullen niet worden toegelaten.

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal B&B Appelscha per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

Bezoekers

Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u ons hiervan vooraf in kennis te stellen. Deze bezoekers mogen niet overnachten.

Bedlinnen en handdoeken

Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en het bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Waarborgen hygiëne

Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen.

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal B&B Appelscha de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

Inchecken

Inchecken gebeurt in principe vanaf 15:00 uur. In overleg kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 20:00 uur.

Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt u nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen.

Uitchecken

Uitchecken kan tussen 10:00 tot uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek. Bij het uitchecken wordt verondersteld dat u de studio net achterlaat en dat de afwas is gedaan. 

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u een sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van de studio en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutels weer inleveren bij de verhuurder. Bij het inleveren van de sleutel zal ook de aanwezige inventarislijst even worden doorgenomen.

Verlies sleutel

Bij verlies van de sleutel zullen wij het hele slot moeten vervangen. Hiervoor moeten we u € 100,00 in rekening brengen.

Ontbijt op aanvraag

Als u op een of meer dagen gebruikmaakt van de ontbijtservice, zorgen we dat er de afgesproken dagen een vers ontbijt op de afgesproken tijd bij u wordt gebracht.

Prijzen

De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed, bad en keukenlinnen. Het gebruik van koffie en thee. Gratis gebruik van Wifi en gratis parkeergelegenheid op terrein bij B&B Appelscha

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij B&B Appelscha geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren

Uw auto kunt u gratis parkeren op de daarvoor aangewezen plek op het terrein. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf bij B&B Appelscha. Parkeren op het terrein bij B&B Appelscha is op eigen risico. B&B Appelscha is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Geluid

Wij vragen onze gasten om zich van luidruchtigheid te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de buurt en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op het terras en de inrit.

Afval

Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastvrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken

Roken binnen is niet toegestaan (ook niet in de open deur). Rokers kunnen dit op het terras doen als de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven.

Alcohol en (soft) drugs

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen. Politie wordt altijd ingeschakeld.

Internet

B&B Appelscha biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van B&B Appelscha als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft B&B Appelscha het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Schade

B&B Appelscha is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf bij B&B Appelscha. Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer of -vrouw hiervan op de hoogte te stellen.